Σύμφωνα με τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα, οι λαϊκές αγορές λειτουργούν με το 50% των εμπόρων/παραγωγών με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων και απόσταση μεταξύ των πάγκων τα 5 μέτρα.
Με βάση τα παραπάνω οι λαϊκές αγορές του Δήμου Βισαλτίας θα λειτουργήσουν ως εξής:

 • ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
  Η λαϊκή αγορά Νιγρίτας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9), με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.
 • ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ
  Η λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένη λίστα εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι τακτοποιημένες και έχουν ενημερωθεί σχετικά, με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.
 • ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ
  Η λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες, με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων. Θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους σε αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων μεταξύ τους με κενό-ελεύθερο χώρο από αντικείμενα.

Δεν ξεχνάμε:

 • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ
 • Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:
  X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.