Δια Βίου Μάθηση

kdvm. visaltiasΞεκίνησαν στο χώρο του  Αναστασιάδειου Γυμνάσιου Τερπνής  επιμορφωτικά προγράμματα εκπαίδευσης ενήλικων από το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βισαλτίας. Τα προγράμματα υλοποιούνται  στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Συγκεκριμένα, βάση των αιτήσεων που  έχουν ήδη συμπληρωθεί και με τη σειρά προτεραιότητάς ξεκίνησαν τα προγράμματα των εξής θεματικών ενοτήτων:

  1. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (εκπαιδευτής Μπάτσιος Γεώργιος)
  2. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (εκπαιδεύτρια Παπαδοπούλου Χρυσάνθη,
  3. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (εκπαιδευτής Μερτζιάνης Κώστας)
  4. ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (εκπαιδεύτρια Ηλιοπούλου Όλγα)

Ακόμη την Τετάρτη 01/04/2015  ξεκινά το πρόγραμμα «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» και την Πέμπτη 02/04/2015  το πρόγραμμα «ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ».

Δείτε το ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, των δράσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει

idryma-neolaias-dia-viou-mathisis-inevidim-454280Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ν.Π.Ι.Δ.,  εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων.) στο πλαίσιο των Υποέργων 1 των Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής  Εμβέλειας» ΑΠ8, που υλοποιούνται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για:

(α) Υπεύθυνους Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

(β) Υπεύθυνους Οργάνωσης στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης.

Για την κάλυψη θέσεων των Δήμων που εντάχθηκαν στη Γ’ Φάση και των κενών θέσεων που προέκυψαν από τις 602/7/30437/4-6-2013 & 660/4/21971/11-4-2014 Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος των Δήμων που συμμετείχαν στη Β΄ Φάση ένταξης στο πρόγραμμα βάσει της Πρόσκλησης της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Η ανωτέρω πρόσκληση αφορά και τον Δήμο Βισαλτίας,  του οποίου,το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης  ξεκινά την λειτουργία του το αμέσως προσεχές διάστημα.

Προθεσμία Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων : 13/10/2014 (ώρα 17:00) – 27/10/2014 (ώρα 15:00).

Δείτε  την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

kdvm. visaltiasΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Βισαλτίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βισαλτίας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Βισαλτίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα που μπορείτε να δείτε  πατώντας ΕΔΩ.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Δημαρχείο Νιγρίτας (υπεύθυνος Καρτερός Μιχάλης τηλέφωνο 23220 20305 email : karteros@dimοsvisaltias.gr  )

Δηλώσεις συμμετοχής ακόμη :

Στην δημοτική ενότητα Βισαλτίας- Δημητρίτσι, τηλέφωνο 23223 53803
Στην δημοτική ενότητα Τραγίλου-Μαυροθάλασσα,τηλέφωνο 23223 53900
Στην δημοτική ενότητα Αχινού, - Σιτοχώρι, τηλέφωνο 23220 52162

Καθώς και στα  ΚΕΠ του Δήμου Βισαλτίας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής