Από Δευτέρα 01/06/2020 και έως Παρασκευή 26/06/2020 οι δικαιούχοι των παροχών της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2020 μπορούν να προσέλθουν στα ΚΕΠ να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα του «ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ(πρώην ΟΓΑ) έτους 2020».

Τα προγράμματα φέτος συμπεριλαμβάνουν:
1) Κοινωνικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές)
2) Ιαματικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές και παράλληλα 5 απλές λούσεις) - Μόνο για συνταξιούχους
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα (4ημερες εκδρομές)
4) Δωρεάν Παροχή Βιβλίων
5) Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρου
Δικαιούχοι είναι:
1) Συνταξιούχοι ΕΦΚΑ-ΟΓΑ ή συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερηλίκων
2) Ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ-ΟΓΑ που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους (2019) της υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
3) Τα μέλη των οικογενειών των ανωτέρω προσώπων (σύζυγοι – παιδιά) που είναι έμμεσα ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης
4) Υπάλληλοι ή/και συνταξιούχοι πρώην υπάλληλοι του ΟΠΕΚΑ που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα προγράμματα του ΛΑΕ και καταβάλουν μηνιαία ατομική εισφορά και τα εμμέσως ασφαλισμένα μέλη τους
5) Υπάλληλοι του ΕΦΚΑ που μεταφέρθηκαν από τον ΟΓΑ και ήταν εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Δικαιούχων του ΛΑΕ με την προϋπόθεση ότι καταβάλουν τις προβλεπόμενες εισφορές και παραμένουν υπάλληλοι του ΕΦΚΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.
6) Συνταξιούχοι που λαμβάνουν προσαύξηση στο ποσό της σύνταξής τους λόγω απόλυτης αναπηρίας ή τυφλότητας ή λαμβάνουν επίδομα παραπληγίας – τετραπληγίας ή πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο DOWN, εγκεφαλική παράλυση..
7) Δικαιούχοι ορφανικής σύνταξης ή σύνταξης χηρείας ΕΦΚΑ-ΟΓΑ

Απαραίτητα δικαιολογητικά που προσκομίζονται από τον ενδιαφερόμενο κατά την προσέλευσή του στα ΚΕΠ είναι:

1) Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή ο Α.Μ. ΕΦΚΑ-ΟΓΑ του ίδιου και των προστατευόμενων μελών του (π.χ. βεβαίωση ΑΜΚΑ ή βιβλιάριο υγείας, ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων, απόκομμα καταβολής εισφορών κλπ..)
2) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
3) Η συνταξιούχοι που πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο DOWN, εγκεφαλική παράλυση απαιτείται επιπλέον αντίγραφο της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή της απόφασης της υγειονομικής επιτροπής το οποίο διαβιβάζεται στη Διεύθυνση Αγροτικής Εστία

Επισημαίνουμε ότι:

1) Σε περίπτωση που προσέρθει τρίτο πρόσωπο για την υποβολή της αίτησης ή και παραλαβή των κληρωθέντων δελτίων θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει νόμιμη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.
2) Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ασφαλιστική ενημερότητα ή ικανότητα κατά τον αυτόματο έλεγχο που πραγματοποιείται από το σύστημα όταν υποβάλλεται η αίτηση συμμετοχής δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα ενεργοποίησης αυτών.
3) Τα στοιχεία επικοινωνίας των ΚΕΠ του Δήμου Βισαλτίας είναι:

ΚΕΠ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΦΑΞ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ e-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΕΠ (ΝΙΓΡΙΤΑΣ) 2232 0 20231 2232 0 20232 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ (ΑΧΙΝΟΥ) 2232 0 51391 2232 0 20451 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ(ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ) 2232 353901 2232 0353928 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ (ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ) 2232 353805 2232 353812 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.