Ένα αίτημα πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά

Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας του Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθανάσιου Μασλαρινού με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή και όλους τους Βουλευτές του Νομού Σερρών, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας στο Δήμο Βισαλτίας.

Συγκεκριμένα για την καλύτερη αντιμετώπιση των κρουσμάτων κατά το 2ο κύμα του κορωνοϊού το Κ.Υ. Νιγρίτας εξοπλίστηκε με ένα πλήρες σύγχρονο ISO BOX το οποίο τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας παρέχοντας την δυνατότητα στο προσωπικό του Κέντρου να διαχειριστεί με ασφάλεια τα ύποπτα κρούσματα του covid19, ώστε να μην εισέρχονται απευθείας στους κύριους χώρους του K.Y. για λόγους προστασίας των υπόλοιπων ασθενών.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το Κ.Υ. Νιγρίτας αλλά κυρίως το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., το οποίο μπαίνει πια στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, στελεχώνονται και με απαιτούμενο προσωπικό αφού εγκρίθηκαν θέσεις μονίμων στους παρακάτω κλάδους ή ειδικότητες : 5 θέσεις ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ και 5 θέσεις ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ/ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.