Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4555/2019 στους δήμους με πληθυσμό μεγαλύτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους συγκροτείται, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,  η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες. Η διάρκεια της θητείας της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης ακολουθεί τη θητεία των δημοτικών αρχών.

Προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στην σχετική απόφαση συγκρότησης της Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης καλούμε τους εκπροσώπους:

α) των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων,

β) των επιστημονικών συλλόγων και φορέων,

γ) των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών,

δ) των εργαζομένων στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα,

ε) των ενώσεων και συλλόγων γονέων,

στ) των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων,

ζ) των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών,

η) άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών,

θ) των τοπικών συμβουλίων νέων και

ι) δημότες ,  που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

να υποβάλλουν σχετικό αίτημα, μέχρι και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 προτείνοντας και αναπληρωματικά μέλη, με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με θέμα  «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης» και τα παρακάτω στοιχεία  ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ,  ΙΔΙΟΤΗΤΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και τηλέφωνο επικοινωνίας
  2. Καταθέτοντας σχετική αίτηση (σχετικό έντυπο υπάρχει στις υπηρεσίες και στην ιστοσελίδα του Δήμου) είτε στην έδρα του Δήμου στη Νιγρίτα (γραφείο πρωτοκόλλου, είτε στις έδρες των υπολοίπων Δημοτικών Ενοτήτων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη  Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (2322353462 υπεύθυνη η κ. Γεωργία Κολοκυθά).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ