O Δήμαρχος Βισαλτίας προκηρύσσει τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου υλοτόμου της συστάδας 3β(1/2) του Δημοτικού Δάσους Αηδονοχωρίου που ανέρχεται σε 2.388,00 χκμ κυρίως δρυός, προερχόμενη από το συνολικό ξυλαπόθεμα της συστάδας 3β(1/2).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στο Δημοτικό κατάστημα Νιγρίτας στις 27/10/2020 και ώρα 11.00πμ έως 11.30πμ. Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα θα επαναληφθεί σε 7 ημέρες ίδια μέρα ώρα και τόπο. Για τις πιθανές επαναληπτικές δημοπρασίες δεν θα υπάρξει περαιτέρω δημοσίευση σε εφημερίδα.

Η τιμή υλοτομίας για τα προϊόντα που θα προκύψουν από την υλοτομία ορίζεται στο ποσό των 18,69 €/ χ.κ.μ. χωρίς Φ.Π.Α. ή 23,18 €/χ.κ.μ. συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Και στις δύο περιπτώσεις συμπεριλαμβάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ κτλ.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει εγγύηση συμμετοχής και καλής εκτέλεσης ποσού 500,00€ σε εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας της Ελλάδας, που θα ισχύει από την εγκατάσταση του αναδόχου και για ένα έτος και εξουσιοδότηση με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του δασικού Συνεταιρισμού ότι είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του δασικού Συνεταιρισμού

Πληροφορίες της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης Δ.Βισαλτίας, Αρμόδιος Καδής Ε., Τηλέφωνο 2322020336.

Δείτε και κατεβάστε το σχετικό αρχείο