ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ»

Έκθεση έργων του διακεκριμένου ζωγράφου κ. Τριαντάφυλλου Ηλιάδη («ζωγραφική με το στόμα») διοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ των Σερρών.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει 5 ημέρες, από το Σάββατο 20 έως και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, και καθ’ όλη την διάρκειά της θα είναι παρών και θα παρουσιάζει τα έργα του ο ίδιος ο δημιουργός τους κ. Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος ζωγραφίζει με το στόμα, εκπέμποντας ισχυρά μηνύματα αγωνιστικότητας, θάρρους και αισιοδοξίας.

Παράλληλα, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 19:00, στον ίδιο χώρο της Έκθεσης (φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ) θα πραγματοποιηθεί, με ελεύθερη είσοδο, η προβολή του ντοκιμαντέρ, διάρκειας περίπου 50 λεπτών, «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ - οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας», που αποτελεί συμπαραγωγή της ΠΕΔΚΜ και του Πολιτιστικού Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και συνιστά μια εύληπτη, ελκυστική και διδακτική ξενάγηση στις μεγάλες πόλεις και στα μνημεία θέασης και ακρόασης (θέατρα, στάδια, ωδεία) της Κεντρικής Μακεδονίας, από τον 4ο αιώνα π.Χ. μέχρι και τον 3ο αιώνα μ.Χ.